Thursday, February 28, 2008

Back in action!

Dupa lupte seculare care au durat ceva mai multe luni decat ma asteptasem, mi-am revenit la normal. Adica nu mai raman sa muncesc 12 ore pe zi, reusesc sa mananc la pranz, mi-am luat (!) pana si examenul de taxe si am reusit sa citesc. Carti, nu articole online, nu manuale, nu financial times. Si tocmai de-asta, ce mi-am spus...ca ar fin bine sa ma stresez putin. Asa ca am decis ca saptamana urmatoare sa incep CFA-ul (care-i o chestie...nush' cum sa spun, o chestie destul de interesanta si extrem de cronofaga:) ). Pentru ca merg destul de des la ortodontist, pot sa citesc pe autobuz, in statie cand astept, de unde concluzia ca transportu' in comun nu-i rau deloc. Asa ca mi-am luat masina. Si pentru ca mi-am luat inca o amenda de la IT pentru ca am instalate programe nepermise (i.e. : yahoo messenger), m-am decis sa-mi cumpar, la 25 (! inca:) ), primul calculator. Dintre ale casei: ramanem fara colega de apartament, asa ca am invitat un coleg suedez cu noi in casa...si s-ar putea sa iau lectii de soferie de la Pedro (!). Vorbesc franceza fara sa vreau, si citesc spaniola fara sa-mi dau seama. Bunica mea nu ma mai suna ca face economii:)), asa ca astept in curand sa invete sa dea bip. Pe unchiu l-am invatat deja sa dea SMS. Incheiat transmisia, ne mutam in societatea de consum.

3 comments:

Maria Ghibu said...

m-am gandit sa ma si autocomentez, ca tocmai citeam in rubrica din Catavencu a lui Silviu Brizu despre autogol;). am vrut sa spun ortodont nu ortodontis, si in nici un caz iredentist:)).

Unknown said...

sal mary!
tocmai am intrat pe blogul tau! hmmm... pare interesant. lol. dna Opritza ar fi madra sa stie ca orele ei te-au marcat ata de profund si iremediabil.
ce sa-i faci, lumea asta plina de ne/vertebrate si alte animale domestice.
tine-te bine, ca am sa te vizitez destul de des. sa vad ce mai debitezi. si daca nu-mi place ceva... zbang critica!

ok. huuuugggggssss!
Alina. N.

Maria Ghibu said...

pentru asta existe prietenii, ca pentru ridicat in slabi imi ajung ceilalti:)). mi-i dor de tine, cand mai postezi desene, icoane, plastilina, orice orice:)...numai sa imi mai arati ce mai desenezi:)