Friday, May 16, 2008

maine in Sebes City

probabil ca asta e ultimul mesaj pentru foarte multa vreme...
merg la Sebes sa invat.
sentimentu' ala de anticipare dinaintea unei mari bucurii ii atata de fain, incat devine aproape insuportabil. Buni deja ma suna de 2 ori pe zi ca sa fie sigura ca stie ora la care vin. dupa cum s-ar exprima ea: 'de-aghia apuc' :). la fel si eu.
astept sa plantez lalele cu Buni in gradina, sa stau cu ea in camera in timp ce invat, sa ma 'apere' de 'vizitatori' ca eu am treaba, invat:).
sa ma trezeasca la 7.00 ca-i tarziu, sa ma trimita dupa paine si dupa smantana...sa-mi aduca lapte de la vaca si sa-mi faca placinte...:). deja m-o sunat dimineata devreme sa ma consulte despre ce as vrea sa mananc maine cand ajung. i-am cerut opinia, asa ca o sugerat ea sarmale cu varza noua:)...ea inca nu stie ca orice ii facut de ea ii excelent.
Sebes city=Acasa ii un fel de paradisu' pierdut sau 'à quoi bon quitter coasta boacii'...
simplu, explicatiile nu sunt necesare. totul este implicit. viata are alt ritm acolo, timpul pare ca are mai multa rabdare cu oamenii. sau nu regasesc bucuriile simple decat in amintire? poate ca da. sau poate ca totusi nu...exista o dilatare a timpului in orizontul ala marginit de rapa rosie, sacas, munti si dealuri...poate ca nu am raspuns inca la intrebarea cine sunt? dar stiu precis incotro merg: merg spre locurile de unde am venit. un fel de return to the lost innocence:)...
ma tot gandesc: oare cumva drumul ne defineste? poate ca suntem calea pe care o alegem de fapt...poate ca nu existam decat in functie de actiunile noastre sincopate pe axa timpului. suntem pasii nostri indreptati de catre libertatea noastra spre mini-repere (milestones) din insasi viata noastra. timpul este drumul?
viata este calatoria (voyage), iar micile insule/oaze sunt rezultatul cautarii intermitente? (quest)

Wednesday, May 14, 2008

cine are timp de blogguit n-are timp de trait?:)

...asa de multe s-au intamplat in ultima vreme, ca n-am avut timp de nimica, cu atat mai putin sa scriu.

dintre noutati: masina probabil la inceput de iunie (acuma pot numai sa sper), mi-am comandat o carte de pshihologie existentiala (!) (de-abia astept sa vina) si am descoperit ca imi plac rochiile si florile (is femeie:) ).

am fost in olanda si i-am luat la Buni sute de flori. am avut aventuri pe tren (am facut o calatorie de 10 ore dus si intors in 28 de ore).

trebe sa-mi termina bagajele pana vineri seara, pentru ca sambata la 7.15 voi fi in avion spre Sebes. am o pauza de cam 4 ore in Munchen. chiar, sa-i spun lui Tonel:).

Thursday, May 1, 2008

Pararaaaam-pam-pam!

Mi-am luat ieri concediu de pe 17 mai, o sa merg inca 2 saptamani la Sebes, sigur cu scopul declarat oficial (si in mod cert cu promisiunea ferma ca asa va fi!) de a invata pentru 2 dintre examenele ACCA. Buni ii foarte incantata.

Maine vreau sa dau o fuga la Bruxelles, la SAS, sa-mi recuperez banii pentru 'denied boardingu' ' din noiembrie anu' trecut si sa merg la shopping:).

Masina...nu stim cand vine, eu sper ca imediat ce vin eu de le Sebes, pe 30, dar ma cam indoiesc.
Examenele sunt pe 3, pe 5 si pe 10. Mi-i foarte frica de alea de pe 5 si de pe 10, ala de pe 3 e advanced audit:), sper sa ma descurc.

Astazi s-o semi-mutat noul nostru coleg de apartament, is curioasa cat rezista. Am gatit o minunata mancare semi-preparata, norocu meu ii ca ii Cris foarte toleranta:)).

Ii astept pe Arcadia si Alexandru sa vina din Paris...Poate dam o fuga pana in Olanda. Ei ar vrea Londra, dar eu nu prea vreau. Nu sunt sigura daca o sa mai vreau Londra, poate da, poate la anu, poate de tot, sau poate niciodata:). Oricum, acum nu.