Wednesday, March 25, 2009

gloomy

nu stiu exact cu ce sa incep. una din zilele alea de numarat bani sau facut copii. o-nceput cu ninsoare spre ploaie si o continuat cu ploaie. imi vine sa ma tarasc in pat si sa dorm. is obosita si pielea ii obosita. sper ca nu ma paste o noua raceala dupa incursiunea romantica prin ploaie cu Gruia in cautarea mancarii (desi m-am oferit sa gatesc, ceea ce e o oferta pe care-o fac fiecarui om o data'n viata- exceptie Cris, care trebe sa ma sufere in accesele de gatit tot timpul ...:) ). Intre timp, am stabilit cu Tonel ca va veni de Pasti aici si va fi musafirul lui Miha :)...si vom merge impreuna spre Strasbourg sa ne intalnim cu Arcadia si Tonel: impreuna cu Rox si Vali, adica. Ma bucur foarte tare ca o sa vina toti de ziua mea, mi se pare cea mai faina aniversare de pana acuma, cu oameni din toate colturile lumii veniti sa ma vada :).

intre altele, incerc sa imi fac un program riguros de invatat, pentru ca singura realizare de pana acum pe frontul invatatului la CFA sunt cele 100 pg citite deja.

Sunday, March 22, 2009

vesti

Ma bucur foarte tare pentru ca maine la 8 seara vine Gruia in trecere spre Berlin...Vreau sa il scot undeva si sa il povestesc de cap. Cum intentioneaza sa stea doar o seara (daca nu reusesc sa il razgandesc), nu o sa-i pot arata expozitia The family of man de la Clervaux care imi place mie enorm.

Intre altele, azi m-o sunat un fost coleg de pwc bucuresti care ii acuma la pwc lux ca nu o trecut de periada de proba.

Nah, viata...nu toate lucrurile sunt asa cum ni le dorim. Unele sunt mai bune, altele mai proaste...

In 2 saptaman ii am musafiri pe Rox si pe Vali...:) de ziua mea, genial :).

Thursday, March 19, 2009

confuza in privinta a ceea ce e necesar / suficient

De la Tonel, o chestie pe liternet:

http://atelier.liternet.ro/articol/7297/Tudor-Chirila/Scrisoare-catre-liceeni.html

e putin cam exaltata pentru gustul meu (si eu chiar sunt o exaltata!) dar imi place (pentru ca sunt o exaltata!)...

nu stiu, nu mai prea dorm bine ca ma streseaza niste chestii, ma trezesc la 6 sa invat si in loc sa invat, lucrez. munca imi mananca prea mult din timp si nu mai reusesc sa spun stop. cred ca trebuie sa-mi gasesc un factor de exhilibru.
ieri seara am citit a 2a oara in 2 luni jurnalul de la tescani al lui andrei plesu.

sunt confuza in ultima vreme: nu-mi dau seama ce efort e necesar...suficient. cred ca uneori fac mai mult, alteori mult mai putin. nu reusesc sa-mi gasesc un echilibru nici in munca si nici in afara ei...sunt prea debusolata.

cred ca va trebui sa ma opresc in curand sa ma gandesc daca am vreun scop sau daca sunt fericita sa fiu inca in deriva...

pentru de de fapt nu sunt nefericita. dar incepe sa ma bantuie un simt al urgentei ...



no, gata, ca merg sa fac o selectie.

Friday, March 13, 2009

a 4a zi

de stat acasa din cauza bolii. am am citit cate ceva din autorul meu preferat (preferat azi, adica):
http://blogs.ft.com/maverecon/

mi-o prins bine perioada asta de privit lucrurile in perspectiva. cred ca am nevoie sa imi dau o pauza mai des...si pauze mai lungi. intre timp, tot la 4 450 de pagini citite din 4 500 am ramas pentru CFA 2 :)...

cred ca azi o sa citesc putin din istoria desenului :)...

Wednesday, March 11, 2009

a 2a zi

A 2a zi in care is in concediu medical. Voi sta acasa pana luni, deci am timp sa dorm suficient, mai ales ca medicamentele pe care le iau ma predispun la asta...

Apropo de somn, sa merg sa dorm :).

Tuesday, March 10, 2009

system shut down

am ajuns la system shut down din martie. adica sunt acasa, bolnava, ca in orice final de busy season.

merg sa dorm, si apoi o sa-mi iau dozele de picaturi ...am senzatia ca medicamentul asta pe care il iau acum e foarte dubios...

Friday, March 6, 2009

Wednesday, March 4, 2009

prima zi

...din restul vietii? :)

de fapt, prima zi cu trezit la 6 sa invat la CFA. si imediat ce incep sa am spor, pac, trebe sa merg la client/birou.

intre altele, merg sambata in breda sa 'ne cumparam' rochie de mireasa. is asa de faine ca nu ma puteam decide ce sa aleg: nu ca eu as avea nevoie sa aleg. de fapt is o indecisa. daca nu pot decide nici macar ce rochie imi place, cum as putea decide in privinta barbatilor. rochiile: le vreau pe toate. ma abtin sa comentez in continuare.

de-abia astept weekendul. link la site:
http://www.amigapronovias.nl/