Friday, July 30, 2010

Da-mi icrele sa-ti pui centura!

Chiar daca propozitia asta pare destul de interesanta in sine, a fost urmata imediat de: Frana! Trage frana de mana!...in timp ce masina plecase singura...:)

Asa, dupa acest mic intro, pot sa o iau de la inceput ca sa povestesc pe larg cum in decurs de 2 zile viata mi s-o schimbat fundamental. Cu alte cuvinte, ciclostomi se muta la Geneva. M-or apucat, evident, nostalgiile...Totusi am stat trei ani in orasul-asta-tara.

E frumos, soare. Ca sa imi amintesc si eu cu drag de Luxembourg :)...

Imi pare rau de toti oamenii pe care o sa ii lasa aici, fara mine, dar care vor avea totusi in continuare comfortul blogului meu genial :)...


Intre altele, acuma o parazitez pe Paula, adica voi locui la ea in timp ce ea merge in tara si pornesc cu golfuletzul. Ca veni vorba, cand am luat masina asta, mi se parea uriasa. Acuma am decis ca urmatoarea mea masina va fi 4x4 sau pick up truck. Golfuletzul e atata: un golfuletz. Nu incap colectiile mele de pantofi si toate tzoalele intr-un golfuletz...:)


Pana una alta, nu prididesc sa organizez intalniri si pranzuri si cine si degustari de bere si altele intre echipa si oamenii dragi de aici...of, dar e fain. Is fericita. Rad in continuu. Cant in masina. O noua aventura.

6 comments:

Gloria said...

Dar, evident, trebuie neaparat sa te muti acolo :)

Maria Ghibu said...

Bravo, buna, da-l afara! :P

Unknown said...

Iti recomand o Catalina 350mkII :P.

Maria Ghibu said...

@ Lupishor: ?? :)

Unknown said...

barcuta care mi-as lua-o eu :))...

Maria Ghibu said...

ah, da. de cand am venit aici am realizat ca asa e. e cu barcute pe aici :)