Monday, March 31, 2008

Hahahha:))

Mi-am facut un test pe net, ceva cu varsta psihologica si rezulta ca am 35 de ani:))...Pentru cei care nu mai sunteti la curent: am inca 25 :))...Si nu sunt nici sociabila, daca nu m-ati vazut in ultima vreme, m-oi fi schimbat destul de mult:)), sau nu mai inteleg eu definitia lui 'sociabil':))...Ce mai, m-am infuriat de numa, ca, deh!, adevaru' doare! :)) si n-am incredere in nimeni:)...iar cu autoritatea...n-am nici o problema, am cel mai mare respect, de-asta aveam cele mai multe absente in liceu si eram amenintata de profi: 'nu te bag in bac'...:).

'Varsta ta psihologica este: 35 de ani. Ai multa energie si-ti place sa te implici in multe activitati. Esti echilibrat(a) si realist(a). Nu esti foarte sociabil(a), dar faci parte dintr-un grup de prieteni si ai un cerc de relatii pe care incerci sa le mentii. In schimb, daca se intampla sa cunosti persoane noi, iti este mai greu sa mentii legatura cu acestea. Nu-ti plac foarte mult schimbarile, insa poti sa te descurci bine atunci cand aceastea apar in viata ta. Increderea ta in cei din jur este limitata, stii sa le arati increderea ta, dar in acelasi timp esti pregatit(a) si pentru dezamagirile pe care ti le-ar putea produce. Respecti regulile si autoritatea pana in momentul in care acestea iti par irationale, iar atunci incerci sa le schimbi.'

Testul: aici: > target="_blank">http://www.portalroman.com/teste-psihologice/56-481357-229988.html

PS: I have done an online test, and it seems that my psichological age is...35 :)).

2 comments:

Costin Patrascu said...

Va sunt dator cu un raspuns la un comentariu pe care l-ati facut pe blogul meu. Cum tocmai am decis sa renunt la comentarii, va intreb pe ce adresa de email sa va raspund totusi. Daca doriti, puteti sa ma contactati direct pe adresa de email mentionata pe blog.

marcel said...

Varsta ta psihologica este: 31 de ani. Ai multa energie si-ti place sa te implici in multe activitati. Esti echilibrat(a) si realist(a). Nu esti foarte sociabil(a), dar faci parte dintr-un grup de prieteni si ai un cerc de relatii pe care incerci sa le mentii. In schimb, daca se intampla sa cunosti persoane noi, iti este mai greu sa mentii legatura cu acestea. Nu-ti plac foarte mult schimbarile, insa poti sa te descurci bine atunci cand aceastea apar in viata ta. Increderea ta in cei din jur este limitata, stii sa le arati increderea ta, dar in acelasi timp esti pregatit(a) si pentru dezamagirile pe care ti le-ar putea produce. Respecti regulile si autoritatea pana in momentul in care acestea iti par irationale, iar atunci incerci sa le schimbi.

---
am facut testul doar din curiozitate si cred ca e total irelevant :D